Comic Con Stockholm slår sig ihop med Gamestop

Tillställningen i Stockholm som startade som Gamex, med fullt spelfokus, bytte namn till Gamex Comic Con, och sedermera hette eventet endast Comic Comic Con Stockholm. Spelen fick allt mindre utrymme, men nu slår sig arrangörerna ihop med Gamestop, vilket kommer att innebära betydligt fler spel under årets mässa..

Årets tillställning kommer att heta Heroes Comic Con Stockholm – Powerd by Gamestop, och istället för att pågå under höstlovet, kommer eventet att hållas mellan den 15-17 september på Kistamässan.

– Vi är väldigt glada över vårt partnerskap med GameStop, och med detta har vi nu möjlighet att utöka spelutbudet på mässan. Vårt samarbete vid Comic Con Copenhagen förra året visade sig vara en stor succé med alla de stora spelbolagen närvarande, och vi är nu väldigt glada över att kunna ta detta partnerskap vidare till Sverige och Comic Con Stockholm, säger Christian Kullman, projektledare för Comic Con Stockholm.

Efter Gamestop uttryckt att deras samarbete med Comic Con Copenhagen 2016 blev en succé, så tar de alltså även samarbetet vidare till Sverige och Stockholm.

– Till följd av succén med Comic Con Copenhagen 2016 är vi glada över att ta samarbetet till Stockholm 2017. Comic Con Stockholm blir ett perfekt samarbete för att fortsätta expandera och utveckla eventet, vilket ger besökarna en mängd av spelupplevelser på ett och samma ställe, säger Eddy Danielsson, Merchandising, Marketing & E-commerce Director, Northern Europe.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.