Nytt material och microtransaktioner till Call of Duty: Modern Warfare Remastered

För en knapp vecka sedan rapporterade vi om att Activision skulle komma att släppa nytt material till Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Nu är DLC-paketet här, och förutom sex nya kartor, två spellägen och två nya vapen-cammo-skins så implementeras även microtransaktioner.

Spelarna kan nu ladda ned de sex kartorna Bloc, Countdown, Pipeline, Showdown, Strike och Wet Work. Dessutom blir Winter Crash-kartan – som tidigare endast varit tillgänglig till PC – tillgänglig den 20 december. Vi får också tillgång till två nya spellägen i och med den nya uppdateringen, och det handlar om Gun Game samt Hardpoint. De två nya cammo-skinsen har jultema, och de fås genom att klara av olika utmaningar på Winter Crash.

Microtransaktionerna berör endast kosmetiska prylar, så som cammos och emblem.

Se gärna vår videorecension för Call of Duty: Modern Warfare Remastered (kampanjen) nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s