Trådlös kontroll till NES Classic Edition – NES30

I mitten av december rapporterade vi om att NES Classic Edition var slut på lagret, men att nya exemplar skulle komma att skeppas till julhandeln. Några av de få, som faktiskt fått tag på en maskin, har fått förlita sig på den cirka 60 centimeter långa (korta?) sladden, men snart släpper 8Bitdo den första trådlösa kontrollen till enheten.

8Bitdo släpper sin produkt den 16 december, och den kommer med en dongel som kopplas till konsolen och själva Bluetooth-kontrollen NES30. Kontrollen kan för tillfället förhandsbokas via nordamerikanska Amazon, och prislappen ligger på 39,99 dollar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.