Ny trailer för Super Mario Maker till 3DS

Super Mario Maker blev oerhört populärt när det släpptes till Wii U, och nu är Nintendo 3DS-versionen under utveckling. Det japanska företaget har släppt en ny trailer där vi får se en hel del spelsekvenser från Mario-skaparen.

Den japanska trailern visar upp över fyra minuter av spelsekvenser från den bärbara versionen av Super Mario Maker. Vi får se mängder av möjligheter att skräddarsy våra banor, och spelarna kommer att kunna välja mellan flertalet olika visuella stilar från serien, och såklart kommer vi att kunna välja och vraka bland olika sorters fiender och fällor.

Ni ser den nya Super Mario Maker-trailern nedan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s