Jade Empire 2 inte uteslutet

Jade Empire fick mycket god kritik när det lanserades till Xbox och PC under den förra konsolgenerationen. Vi är många som längtar efter en uppföljare, men Bioware har aldrig gett oss något klartecken. Under ett snack med Game Informer berättar emellertid Creative Director Mike Laidlaw att en uppföljare inte är uteslutet.

“Jade as a sequel is never dead,” berättar Laidlaw.

General Manager Aaryn Flynn utvecklar, och berättar att Jade Empire inte bara är en serie som genererar nostalgikänslor, utan även att hoppet från två konsolgenerationer ger varumärket chansen att inte bara utvecklas, utan revolutioneras.

“There are a lot of people still at the studio who worked on that game and want to get back to it,” berättar Aaryn Flynn. “I think one of the advantages to getting back to it after a long time is not only nostalgia is a very powerful feeling in people, but skipping a generation of hardware is actually really exciting because it feels like it’s not an evolution. It’s a revolution of what you can do, and I think that’s the kind of thing that brings people. What if we were to revolutionize Jade Empire and brought it back in that regard? That’s the kind of talk that still happens around the studio.”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s