Så tyst är PS4 Slim

För ett par dagar sedan dök det upp ett legitimt rykte som sa att PS4 Slim kommer att stödja en wi-fi-uppkoppling på upp till 5GHz. Twitter-användaren Shortman82 har fått tag på en läckt version av den kommande utgåvan, och nu har han släppt en video som låter oss lyssna på hur pass tyst konsolen är.

I videon kan vi se hur Shortman82 spelar Resogun, medan PS4 Slim är tyst som en mus. Indietiteln är dock långt ifrån det mest krävande spelet till formatet, men det ger oss ändå en liten inblick i vad vi kommer att kunna förvänta oss.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.