Cygames utannonserar Project Awakening

Spelstudion Cygames har utannonserat sin första titel till den nuvarande konsolgenerationen. Tillkännagivandet kom under tillställningen Cygames Next 2016 som strömmades av Nico Nico, och spelet utvecklas hos studions Osaka-division.

Spelet går under projektnamnet Project Awakening, och det utannonserades till ”high-end consumer platforms,” vilket är den allmänna benämningen för ”den nuvarande konsolgenerationen” i Japan. Värt att notera är också att Cygames VD, Koichi Watanabe, är involverad i utvecklingen, vilket betyder att studion satsar rejält på sin produkt.

Mer än så vet vi inte om Project Awakening i dagsläget. Dualshockers spelade emellertid in Nico Nico-avslöjandet och ni kan se videon nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.