Beta för NHL 17 – färsk trailer

Victor Hedman fanns med bland de nominerade till omslagspojkarna för NHL 17, men under NHL Awards avslöjades att St. Louis Blues-stjärnan Vladimir Tarasenko kommer att pryda spelets framsida. Dessutom släpptes en trailer som berättar att vi kommer att få se en betaversion av NHL 17 som drar igång i slutet av juli.

Testversionen drar igång den 28 juli och pågår fram till den 4 augusti, och spelarna som deltar kommer att kunna testa på tre olika spellägen. Förutom vanligt matchspel online och offline kommer betan innehålla EA Sports Hockey League samt Hockey Ultimate Team, och dessutom kommer vi att kunna skapa vår egna spelare. Alla som är intresserade av betaversionen kan registrera sig på EA Sports hemsida.

NHL 17 släpps till Playstation 4 och Xbox One den 15 september, och ni ser den nya trailern nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.