Veckans nyhet – handlar om Playstation VR

Under veckan utannonserade Sony ett lanseringsfönster för Playstation VR, och dessutom fick vi också ett rekommenderat pris för headsetet. Detta resulterade i den förra veckans mest lästa nyhet här på PlayZine.

Playstation VR kommer att lanseras under oktober, och tillbehöret kommer att kosta som en ny konsol – precis som Sony tidigare utlovat – alltså 399 euro. Sony räknar med att 50 spel som stödjer headsetet kommer att släppas mellan oktober och november, och bland annat kommer Electronic Arts att släppa en virtual reality-version av sitt Star Wars: Battlefront.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.