Tio världspremiärer under The Game Awards 2015

Geoff Keighleys inofficiella tillställning The Game Awards blev en stor succé i fjol, och nu höjer producenten ribban för årets tillställning. Han utlovar tio världspremiärer för The Game Awards 2015, samtidigt som lika många priser kommer att delas ut uppe på scenen.

Ordet ”världspremiärer” är dock lite luddigt, och det behöver nödvändigtvis inte betyda tio utannonseringar av helt nya spel. Det kan lika gärna handla om nya trailers för redan utannonserade titlar, nya demoversioner eller lite vad som helst. Vi hoppas emellertid på att The Game Awards 2015 bjuder på något riktigt speciellt, och tillställningen kommer att hållas den 3 december i Los Angeles.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.