Tidig alpha-video visar Friday the 13th: The Game

Här om dagen kunde vi rapportera att Gun Medias Kickstarter-kampanj för deras Friday the 13th: The Game gick i hamn, och till slut samlade spelarna ihop 823 704 dollar till projektet totalt. Nu har studion publicerat en video som visar en tidig alpha-version, och ni kan se den nedan.

Förutom att insamlingen klarade målet på 700 000 dollar, så nådde den även några av stretchmålen. Detta genererade i några nya avrättningsmetoder för Jason, som kallas för Mirror Smash, Head Crush och Rip your Heart Out – antagligen är deras namn ganska talande för vad vi faktiskt kommer att få se i spelet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.