Among the Sleep får släppdatum till PS4

Den norska spelstudion Krillbite arbetar hårt med att förbättra sitt Among the Sleep för att släppa det till Playstation 4. Nu berättar marknadsföringschefen Kristina Halvorsen att spelet kommer att släppas den 10 december.

Among the Sleep
är ett skräckspel sett ur en tvåårings ögon. Det betyder förstås inte att det är ett spel för barn, utan ger istället spelaren en känsla av hjälplöshet samtidigt som den levande fantasin även har en central roll.

Among the Sleep släpptes initialt till PC, men det finns en anledning till att Playstation 4-konverteringen har tagit tid enligt Halvorsen. Ljuseffekterna har förbättrats radikalt och gjorts om från grunden, och en rejäl förbättring gällande de audiovisuella delarna utlovas. Dessutom har de fört över spelet från Unity 3.0 ända upp till den senaste versionen – 5.2 för att ge oss den bästa möjliga upplevelsen till Sonys format.

Den 10 december släpper alltså Krillbite sitt Among the Sleep till Playstation 4, och ni kan kika på en ny trailer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.