Red Dead Redemption – över 14 miljoner sålda exemplar

Grand Theft Auto-serien är förstås Rockstars allra största varumärke, men även studions Red Dead Redemption har sålts i mängder. Nu meddelar Take-Two Interactive att Read Dead Redemption har sålts i 14 miljoner exemplar världen över.

Actionspelet fortsätter alltså att sälja trots att vilda västern-äventyret släpptes 2010. Take-Two Interactive har delat med sig av ett nytt dokument som bekräftar siffrorna (som handlar om antal exemplar skeppade till butik.) Detta betyder att Red Dead Redemption närmar sig försäljningssuccéer som Activisions Call of Duty: Modern Warfare som sålts i 15,7 miljoner exemplar och The Sims som nått 16 miljoner sålda exemplar.

Kan en uppföljare till Red Dead Redemption vara på ingång?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.