Guillermo Del Toro kommer aldrig att involvera sig i spelindustrin igen

nyheter_multi
Den mexikanska regissören Guillermo Del Toro har bland annat stått för filmer som Hellboy och Blade II, men han har också varit involverade i intressanta spelprojekt. Senast var han och Hideo Kojima aktuella med Silent Hills, och dessförinnan arbetade han med THQ. Inget av spelen blev dock färdiga, och nu berättar Guillermo Del Toro för Shacknews att han aldrig tänker involvera sig i spelindustrin igen. Inte för att han inte tycker om spel, utan för att hans medverkan har blivit till ett dåligt omen.

”Jag har bevisat mig vara tv-spelens albatross. Jag ansluter till THQ, och THQ går i konkurs. Jag samarbetar med Kojima, och Kojima lämnar Konami. Jag har bestämt mig för att aldrig involvera mig mer i spelindustrin, för att inte förstöra någon annans liv. Annars arbetar jag med någon vars hus kommer att explodera, eller något liknande.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.