Gamescom 2015 blev en succé

nyheter_multi
Årets upplaga av Gamescom, Europas största spelmässa, blev en succé. Enligt arrangörerna besökte 345,000 personer mässan, och det är 10,000 fler än i fjol. Det dök upp besökare från hela 96 olika länder, och Gerald Böse – chef för Gamescom – är överväldigad.

”Utsikterna för ett framgångsrikt Gamescom var goda, men resultatet har definitivt överträffat våra förväntningar,” berättar Böse i ett officiellt uttalande. ”Det utökade antalet besökare och utställare samt det utökade mässgolvet kombinerat med åtgärder för att förbättra kvalitén av eventet är viktiga komponenter för en permanent och hållbar succé för Gamescom. Vi är väldigt nöjda med Gamescom 2015, eftersom att vi återigen kunde erbjuda utställare en internationell mötesplats och spelfans från hela världen en unik tillställning.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.