Tony Hawk’s Pro Skater 5 – en gråare typ av cel-shading

nyheter_multi
När Sega släppte Jet Set Radio (något undertecknad skrivit om på SegaZine) till Dreamcast uppstod en ny trend inom spelvärlden som kallades för cel-shading. Som ni säkert vet handlar det om en tecknad stil i 3D, och ofta är dessa spel väldigt färgglada och ger ofta en serietidningskänsla. Nu visar dock Activision upp de första in-game-bilderna från Tony Hawk’s Pro Skater 5, och det rör sig om en betydligt gråare typ av cel-shading.

tony hawks pro skater 5 celshading

Personligen skulle jag vilja beskriva det som en minimalistisk typ av cel-shading. Både detaljerna och färgerna är få – något som lär få många av seriens fans att höja sina röster. Vad tycker du om den nya grafiska stilen för Tony Hawk’s Pro Skater 5?

Tony Hawk’s Pro Skater 5 släpps till Playstation 4, PS3, Xbox One samt Xbox 360 den 29 september.

tony hawks pro skater 5 celshading ps4

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.