Contrast-utvecklaren avslöjar We Happy Few som påminner om Bioshock

nyheter_multi
När Driveclub försenades från att ha varit ett planerat PS Plus-spel som skulle släppas i samband med Playstation 4-lanseringen fick vi istället Compulsion Games atmosfärtäta Contrast (läs gärna undertecknads recension.) Nu utannonserar utvecklarna deras nästa projekt, We Happy Few, och de berättar att de arbetat med spelet sedan början utan 2014.

Denna gång väljer Compulsion Games att avslöja We Happy Few betydligt tidigare än vad de gjorde med Contrast, och på sin hemsida berättar de varför.

”Vi visar WHF mycket, mycket tidigare än vi visade Contrast. En sak som vi kom underfund med när vi släppte Contrast var att feedbacken från communityt var fantastisk. Det fanns många fantastiska idéer som ni kom på efter Contrasts lansering, och vi undrade hur spelet hade sett ut om vi hade fått er input från början.”

Under nästa vecka kommer Compulsion att visa upp We Happy Few under PAX-mässan. Vi vet dock inte vilka format som kommer att beröras, men vi antar att Playstation 4 kommer att vara en av berörda enheterna när spelet släpps.

”Med WHF gör vi saker annorlunda. Vi börjar på PAX där vi öppnar upp utvecklingen för folk som vill involvera sig. Detta betyder att vi får människor att spela spelet tidigt, och att släppa konstanta uppdateringar gällande innehållet baserat på feedbacken från communityt.”

Compulsion Games har också delat med sig av en video i samband med utannonseringen, och jag får starka Bioshock-vibbar. Eller vad säger ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.