Comic Con Gamex lämnar Kistamässan och intar Friends Arena

nyheter_multi
Sedan 2010 har Gamex hållit till på Kistamässan, och under det förra året bytte spelmässan namn till Comic Con Gamex och inriktningen utvidgades från att bara fokusera på spel, till att också beröra ämnen som film och serier. Arrangörerna kände emellertid att lokalerna var för små, och nu flyttar Comic Con Gamex till Friends Arena, precis som spelbloggen Varvat antydde för en knapp månad sedan.

”För att kunna bemöta det ökade intresset kommer Comic Con Gamex i år att flytta till Friends Arena. Vi ser stora möjligheter att fortsätta växa och utvecklas, och här ges möjlighet till ännu fler utställare, besökare, tävlingar, talents och mycket annat,” skriver Christian Kullman, ny projektledare för Comic Con Gamex, i ett pressmeddelande.

”Många tänker på fotboll och stora konserter när de hör Friends Arena, men det händer mycket andra spännande saker här under året. Därför känns det jättekul för oss att kunna inleda ett samarbete med Comic Con Gamex, och tillsammans presentera Sveriges största popkulturevent för gamers, filmentusiaster, cosplayare och serietidningsälskare under höstlovet,” säger Thomas Perslund, Managing Director, Friends Arena.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.