Quantic Dreams nya hemsida visar hur The Dark Sorcerer-demot skapades

nyheter_multi
För en dryg vecka sedan ryktades det om att vi skulle få se Quantic Dreams Fahrenheit i ny förpackning, och även om det visade sig stämma så rörde det sig om en remastrad PC-version bland annat, och ingenting för hemkonsolerna. När utvecklarstudion öppnar en ny hemsida visar de upp sin historia, och vi får bland annat en större inblick i hur de gjorde den fantastiska teknik-demot The Dark Sorcerer till Playstation 4.

Quantic Dreams nya hemsida visar dock inte någon information om framtida projekt, utan det är mer en samling av historiska produkter som de bjuder på. Förutom The Dark Sorcerer-videon visar de bland annat en ”Making of”-video av deras äventyr Beyond: Two Souls.

Vill du, precis som vi, att The Dark Sorcerer ska mynna ut i något mer än bara ett teknik-demo?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.