Square Enix söker medarbetare för online-spel ”relaterat till Final Fantasy XV”

nyheter_multi
Det ser ut som om vi inte bara kommer att få se ett klassiskt JRPG i och med Final Fantasy XV. Nu söker Square Enix nya medarbetare för ett onlinerollspel som är relaterat till Final Fantasy XV.

I annonsen skriver utvecklarna att de är ute efter en person vars huvuduppgift är att ”planera ett nytt online-spel som är relaterat till Final Fantasy XV.” Den som får jobbet ska också underlätta för alla inom projektet, och bestämma specifikationerna inför arbetet. Efter detta ska denne se övervaka jobbet av det material som utförs av externa partners.

Square Enix gör dock inte något utannonserande i samband med jobbannonsen, och vi vet inte om detta kommer att innebära att Final Fantasy XV får någon form av online-app, ett eget MMORPG i samma skala som Final Fantasy XIV: A Realm Reborn (vilket dock är osannolikt eftersom att det skulle bli en direkt konkurrent) eller något som kommer att inkluderas med standardspelet när det väl släpps. Faktum är att vi inte ens vet om detta är något som kommer att bära frukt och se dagens ljus, men det är en väldigt intressant indikation på att något är i planeringsstadiet.

Annonser

One thought on “Square Enix söker medarbetare för online-spel ”relaterat till Final Fantasy XV”

  1. Ping: PlaySine återuppväcks och blir PlayZine |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s