After Burner Climax borta från Playstation Store

nyheter_ps3
För några dagar sedan skvallrade ett rykte (som vi rapporterade om på SegaZine) om att After Burner Climax skulle raderas från Playstation Store samt Xbox Live Marketplace, och det visade sig vara mer än ett elakt rykte – spelet går inte längre att köpa till varken Playstation 3 och Xbox 360.

En kvalificerad gissning är att Segas flygplanslicens hos Boeing och Northrop Gruman har gått ut, men den som köpt spelet kan fortfarande ladda ned det igen från Playstation Network. Hur länge detta är möjligt återstår dock att se, så har du köpt After Burner Climax men raderat arkadflygaren från hårddisken bör du skynda dig in på Playstation Network alternativt Xbox Live Marketplace och ladda ned spelet igen om du vill ha det kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.