Actionrollspelet Phantom Blade Zero stod ut under PlayStation Showcase

En av titlarna som stod ut under PlayStation Showcase var actionrollspelet Phantom Blade Zero.

Trailern (ni ser den nedan) som visades upp bjöd på rikligt med action och bakom äventyret står Beijing-baserade S-Game. Phantom Blade Zero ser ut att leverera riktigt snabba svärdstrider i sann samurajanda där världen är mörk och kall.

I ett inlägg på den officiella PlayStation-bloggen berättar Soulfram Liang, S-Games grundare och VD, att det handlar om en semiöppen värld som är ”blek och straffande och konstant påminner om att aldrig sänka sin guard.” Detta är med stor sannolikhet en blodig ‘soulslike’.

”I Phantom Blade Zero spelar du som Soul, en elitlönnmördare som tjänar en undangömd, men kraftfull organisation endast känd som ‘The Order’,” berättar Liang. ”Soul anklagas för mord av The Orders patriark, allvarligt skadad i den efterföljande människojakten, men även om hans liv räddas av en mystisk helare, håller bara det provisoriska läkemedlet i 66 dagar. Nu måste han slåss mot kraftfulla fiender och omänskliga monster, samtidigt som han letar efter hjärnan bakom allt innan hans tid rinner ut.”

Phantom Blade Zero har inget utannonserat lanseringsdatum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.