Persona 6 släpps tidsexklusivt till PS5 2024 enligt rykte

Vi vet att Segas Atlus arbetar med Persona 6 och nu har ett rykte dykt upp som säger att det släpps tidsexklusivt till PlayStation 5 under 2024.

Dessa uppgifter framkommer i podcasten Nate to Hate, vilka tidigare avslöjat uppgifter kring ett gäng Nintendo Switch-releaser. Intressant i sammanhanget är emellertid inte PlayStation-exklusiviteten utan att Atlus – om uppgifterna stämmer – väljer att skippa en PlayStation 4-version och fokusera helt och hållet på Sonys nyare hårdvara i PlayStation 5.

Vad gäller lanseringsfönstret så släpptes Persona 5 som bekant 2016 i Japan, men det dröjde till 2017 innan det japanska rollspelet tog sig till väst, vilket skulle kunna innebära att Persona 6 lanseras 2024 i Japan och 2025 i resten av världen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.