Forspoken uppdateras inför DLC:t In Tanta We Trust

På fredag är det dags för Forspoken-expansionen och DLC:t In Tanta We Trust (som vi fick en trailer för i början av månaden) och nu har Square Enix och Luminous Productions släppt en ny uppdatering för deras actionäventyr.

En av nyheterna är är att skämten och snacket mellan Frey och Cuff ”justeras” – både vad gäller frekvensen och ”innehållet.” Även om undertecknad gillade äventyret (7/10) så var just detta en aspekt som jag tyckte var mindre bra. En annan nyhet rör Freys kattvänner, som spelarna kan hitta ute i spelvärlden och som bor in sig i stugorna vid viloplatserna. Dessa kommer nu att följa med ut i den öppna världen för att samla Mana och prylar åt oss.

Uppdateringen kommer också med ett gäng andra nyheter (hela listan hittar ni på Square Enix hemsida) som att vi får tillgång till en ny Cuff Crush-attack, ett nytt förbrukningsmaterial (Revivifier) som gör det möjligt att återuppväcka Frey om hon dör och en ny Stormshard-pryl som kan generera en Breakstorm för den som vill ta sig ann gigantiska Nightmares.

In Tanta We Trust släpps till Forspoken på fredag, den 26 maj, och är tillgängligt redan idag för alla som köpt Digital Deluxe Edition.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.