F1 Manager 2023 släpps i sommar

Frontier bekräftar att F1 Manager 2023 släpps till PC, PlayStation- och Xbox-plattformarna i sommar.

Med årets upplaga av F1 Manager satsar utvecklarna på att ge en mer autentisk upplevelse med djupare system och mer dramatisk racing. Ett nytt reprisläge inkluderas och även nyheter för karriärläget där spelarna kan anta rollen som ‘Sporting Director’ där uppgiften blir att ta hand om sitt ‘pit crew’ där det basas över deras träningsschema och det blir också möjligt att balansera olika parametrar för att skapa bästa möjliga ‘pit stop’.

F1, F2 och F3 Championship simuleras till fullo för att spelarna ska kunna scouta talanger till kommande säsong och precis som i fjol kommer F1 Manager 2023 att kommenteras av Sky Sports-paret David Croft och Karun Chandhok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.