Testa Final Fantasy 16 i en två timmar lång demo innan release till PS5

Square Enix ämnar släppa en två timmar lång demo av Final Fantasy XVI innan release.

Juni ser ut att bli en av årets mest spännande spelmånader med bland annat Final Fantasy XVI och Diablo IV, och medan vi tidigare har kunnat testa Blizzards actionrollspel så har vi inte fått möjlighet att testa Square Enix japanska rollspel – än. Vi kommer emellertid att få en demoversion av Final Fantasy XVI innan det är dags för lansering och den kommer att bestå av den runt två timmar långa prologen.

Enligt uppgifter till VG247 rör det sig om ett demo som ger den fulla spelupplevelsen av rollspelets inledning. Final Fantasy XVI ska nämligen vara helt färdigt när det släpps till PlayStation 5 och enligt källan kommer spelet inte att åtgärdas med någon ‘day one’-patch – för att det helt enkelt inte behövs.

Square Enix planerar att släppa demoversionen av Final Fantasy XVI innan det är dags för release den 22 juni, men i dagsläget har vi inte fått något konkret datum för demot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.