Alan Wake 2 släpps i oktober enligt röstskådespelare

Vi vet sedan tidigare att Remedy siktar på att släppa skräckspelet Alan Wake II under 2023, och nu säger röstskådespelaren Matthew Poretta att den finska spelstudion skitar på en lansering under oktober.

Poretta är röstskådespelaren för just huvudrollsinnehavaren Alan Wake och i en intervju med Monsters, Magic and Madness Podcast berättar han att skräckspelet är ”förment att släppas i oktober” när han får frågor om sitt arbete med Alan Wake II.

”Det är förment att släppas i oktober. Vi är mitt i arbetet med det nu. Jag var just i Finland förra veckan faktiskt. Det är där företaget är ifrån – Remedy – fantastiska människor,” berättar Poretta.

Vi lär med största sannolikhet få ett konkret släppdatum för Alan Wake II under något av sommarens alla spelevent, kanske redan på onsdag när Sony håller sitt PlayStation Showcase.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.