The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Japans sjunde största spellansering någonsin

Rapporterna om framgångarna för The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom fortsätter att välla in och nu berättar Game Data Library att Links senaste äventyr står för den sjunde största spellanseringen någonsin i Japan.

Det innebär att Tears of the Kingdom fått en bättre start än spel som Final Fantasy VII, Pokémon Sun/Moon och Monster Hunter World i regionen trots att det är delar i spelserier som är omåttligt populära i Japan. Pokémon Scarlet/Violet ligger emellertid fortfarande ohotad på förstaplatsen följt av Splatoon 3.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom är det enda spelet i Zelda-serien som tar sig in på denna lista, men Nintendo är väl värda alla framgångar och vi berättar varför i det senaste avsnittet av Spelat Podcast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.