Grand Theft Auto 6 släpps redan nästa år?

I fjol bekräftade Rockstar att de arbetade med Grand Theft Auto 6 och efter Take-Twos senaste årsrapport låter det som om det kan komma att släppas redan nästa år.

Take-Two förväntar sig (noterat av IGN) en nettoinkomst på hela 8 miljarder dollar under finansåret 2025 (1 april 2024-31 mars 2025) eftersom att de släpper ”flera banbrytande titlar”. Det är ett ordentligt hopp från de 5.3 miljarder dollar som företaget precis bekräftade att de gjorde i nettoinkomst under det gångna räkenskapsåret.

”Vi förväntar oss att behålla detta momentum och leverera ännu bättre resultat under räkenskapsåret 2026 och bortom det,” berättar Take-Two.

Detta gör förstås att spekulationerna skenar kring Grand Theft Auto 6 och anledningen till att de förväntar sig ännu högre resultat under kommande räkenskapsår skulle kunna handla om att de förväntar sig stora framgångar för Grand Theft Auto Online. Än så länge är det dock just spekulationer – vi får vänta på ett konkret släppfönster för Grand Theft Auto 6 från Rockstar eller Take-Two innan vi vet säkert.