Dundersnygga Layers of Fear (2023) släpps till PS5, Xbox Series X/S och PC i juni

Det är svårt att sätta en etikett på nyversionen av Layers of Fear. Det är en remake, en remaster, current-gen-uppgradering på en och samma gång samtidigt som versionen inkluderar både Layers of Fear och Layers of Fear 2. Nu vet vi emellertid att skräckspelet släpps till PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC den 15 juni.

Alla tidigare DLC-släpp inkluderas, samt den nya expansionen Final Note, och vi får också förändringar vad gäller grundmekaniken i denna version som byggts om från grunden med hjälp av Unreal Engine 5 av Bloober Team.

Vi fick nyligen se en sjukt snygg trailer för Layers of Fear som ni ser ovan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.