The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom är den största spel-releasen i Zelda-seriens historia i Storbritannien

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom är årets största fysiska spel-release hittills i Storbritannien, och faktum är att inget annat Zelda-spel har sålts i samma mängder under sin första vecka på den brittiska marknaden.

Inte ens multiformattiteln Hogwarts Legacy kan rå på Nintendo Switch-exklusiva Tears of the Kingdom. Det såldes över 50 procent fler fysiska exemplar av Nintendons stortitel än vad Hogwarts Legacy mäktade med under sin första vecka i regionen. Det kommer såklart inte som någon chock att Tears of the Kingdom toppar försäljningslistorna världen över, men den senaste lanseringen av den här magnituden var Elden Ring som tog marknaden med storm i fjol.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom släpptes till Nintendo Switch i fredags och lär toppa de flesta försäljningslistorna världen över de kommande veckorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.