Idag släpps TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 – motorcykel-race i en öppen värld

Idag släpper (PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC, Nintendo Switch) Nacon och RaceWard TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 – en motorcykelsimulator där vi får ta del av det klassiska Tourist Trophy i en öppen värld på den brittiska ön Isle of Man.

Det handlar om en stor ö-värld med vägar som sträcker sig över 19 svenska mil och även om vi får ta del av ett gäng andra lopp så är målet förstås att ta sig till det åtråvärda Tourist Trophy-racet som återskapas i 1:1-skala.

Mina första intryck tillsammans med min motorcykel och TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 till PlayStation 5 är goda och underhållningsvärdet överstiger faktiskt både Ride 4 (3/5) och Moto GP (recensionen). Tyvärr tyngs det ned av dippar i bilduppdateringen vid vissa partier och det återstår att se hur pass bra det håller i längden.

Recensionen av TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 publiceras under nästa vecka och Nacon och Racewards motorcykelsimulator släpps alltså idag.

Uppdaterad: Läs gärna vår recension av TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.