Idag släpps The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom och det får toppbetyg

Idag släpper Nintendo The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom till Switch och det verkar som att vi kan förvänta oss ett av de allra bästa Zelda-spelen någonsin, kanske till och med det bästa.

De första recensionerna av Tears of the Kingdom har rullat ut och det har hisnande 96 av 100 möjliga poäng (baserade på betyg) på Metacritic. Av de 87 recensenter som har recenserat spelet är det 86 stycken som är positiva medan endast en har gett det ett mixat omdöme. Det betyder att det har högst betygssnitt hittills i år och på andraplats hittar vi Resident Evil 4 på 93 poäng som även undertecknad tyckte om.

Betygssnittet kan givetvis röra på sig när fler recensioner dyker upp och idag börjar resan med Link i Hyrule och The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom till Nintendo Switch för miljontals spelare världen över.