Rykte: Detaljer om Mortal Kombat 1 läckta – nästa del i MK-serien blir en reboot

Ed Boon, en av skaparna av Mortal Kombat-serien, hintade om att nästa del inte kommer att heta Mortal Kombat 12 utan blir en full reboot av serien. Enligt en ny läcka får den brutala slagsmålsfesten titeln Mortal Kombat 1 och släpps till PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch och PC.

Det är Billbil-kun som står för ryktet, och Twitter-användaren är känd för att korrekt läcka varje månads PS Plus-spel innan Sony själva kommer med ett tillkännagivande.

Om det hela visar sig stämma rör det sig alltså om en reboot som inte släpps till förra konsolgenerationens format. PlayStation 5- och Xbox Series X-versionerna får i sådana fall prislappen 69.99 dollar – vilket lär vara drygt 700 kronor i Sverige – och Nintendo Switch-versionen landar på 59.99 dollar vilket borde mynna ut i en prislapp på drygt 600 kronor. Mortal Kombat 1 Kollectors Edition (PS5, XB) verkar också bli något extra, i alla fall om man kikar på priset – 249.99 dollar.

Vi tar ryktet med en nypa salt, men det låter onekligen som att nästa spel i serien blir en reboot med tanke på Ed Boons teaser och det låter inte helt långsökt att titeln faktiskt blir Mortal Kombat 1.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.