Nya rykten om Bloodborne Remaster eller PC-version uttryckta av God of War-skaparen

Vi har hört det förr, rykten om en remastrad version av Bloodborne, men den här gången är det God of Wars skapare David Jaffe som drar igång ryktet. Dessutom skulle det även kunna handla om en PC-version.

I en stream på Jaffes egna Youtube-kanal pratar han bland annat om ryktena kring Sonys pressvisning där de sägs avslöja den remastrade versionen av Metal Gear Solid 3 och ”kanske även ett PlayStation-exklusivt Castlevania”. Detta är inte något som Sony har bekräftat själva, inte heller någonting rörande Bloodborne. Men Jaffe vet tydligen att Sony arbetar på något som rör just From Softwares PlayStation-exklusiva titel.

När en tittare beklagar sig över att vi inte har hört om något Bloodborne-relaterat inför nästa PlayStation Showcase svarar Jaffe så här:

”Oh yeah, oh fucking yeah, jag älskar det spelet. Jag vet inte om det är en remaster, jag vet inte om det bara handlar om en PC-version, men vi vet att det är under utveckling.” Jaffe säger även att han inte vet när Sony väljer att utannonsera det.

Detta är förstås ett rykte, men visst hade det varit en upplevelse att få spela Bloodborne Remaster i minst 60fps och högre upplösning än i originalet.