Saints Row-expansionen The Heist & The Hazardous är släppt – här är trailern

Precis som Volition berättade under den förra veckan så har de nu släppt Saints Row-expansionen The Heist & Hazardous. DLC-paketet inkluderar tre nya berättelsedrivna uppdrag i Sunshine Spring – det nya området som kommer med nya aktiviteter och butiker för alla gratis. Expansionen kostar 110 kronor och innehåller också bland annat nya kosmetiska prylar, wingsuit-event samt fordon och vapen.

The Heist & The Hazardous är det första av totalt tre stycken stora DLC-paket som släpps nu i sommar. Den andra expansionen heter Doc Ketchum’s Murder Circus och släpps i juli medan det tredje och största DLC-släppet sker i augusti. De ingår alla i Expansion Pass, men kan också köpas separat.

Undertecknad gav Saints Row 3 av 5 i betyg (7/10 med vår nya betygssättning) i recensionen och ni ser den färska släpptrailern ovan.