Gimmick Special Edition släpps till PS4, Nintendo Switch och PC 6 juli

Gimmick är en riktig kultklassiker till NES och i sommar får vi sätta tänderna i den uppdaterade nyversionen till modernare format när svenska Bitwave Games släpper City Connections Gimmick Special Edition.

Detta charmiga plattformsäventyr återvänder till PlayStation 4, Nintendo Switch och PC den 6 juli, med en följande Xbox-version ”kort därefter”. Nyversionen kommer dessutom med ett gäng quality-of-life-förbättringar så som möjligheten att spara och spola tillbaka tiden och vi hittar också nyheter som ett ‘speed run’-läge och ett Serious-läge för en rejäl utmaning. En överraskning sägs och vänta de som hittar alla ‘collectibles’.

Gimmick! is a special game that means a lot to the retro community and since announcing the project last year, City Connection, Bitwave Games and indeed everyone involved has worked tirelessly to ensure this legendary title is brought to a modern audience with the care and attention it deserves,” berättar Niklas Istenes, Founder och VD för Bitwave Games i ett pressmeddelande.

En fysisk utgåva av Gimmick Special Edition släpps också till PlayStation 4 och Nintendo Switch senare i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.