Nytt Shadowman-spel under utveckling

Det var inte igår vi fick se ett spel baserat på serietidningen Shadowman, men nu bekräftar Blowfish Studios att de arbetar på ett nytt actionskräckspel som får titeln Shadowman: Darque Legacy.

Under 1999 lanserades Shadowman till PlayStation och Nintendo 64, men undertecknad väntade till Dreamcast-porten innan det blev ett köp. Sedan släpptes Shadowman: 2econd Coming till PlayStation 2 under 2002 och det första spelet i serien remastrades till PlayStation 4, Xbox One, PC och Nintendo Switch i fjol.

Shadowman: Darque Legacy släpps till PlayStation 5, Xbox Series X/S samt PC under 2024 och här ”hotar en konspiration att ta över de levandes rike.” Utmanande strider utlovas och spelarna får besöka både de levandes land och det helvetiska riket Deadside.

”Det är en ära att ge nytt liv åt ett så ikoniskt IP med Shadowmans första återbesök i spelbranschen sedan PlayStation 2-eran,” säger spelets regissör Clinton McCleary.

Shadowman: Darque Legacy beskrivs som ett riktigt svårt spel med ett stort fokus på en skräckfylld stämning. Nedan hittar ni den första teasern.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.