Life is Strange-utvecklarnas Harmony: The Fall of Reverie släpps i juni

Don’t Nod, den franska utvecklaren bakom spelserien Life is Strange (läs gärna recensionen), har gett oss ett släppdatum för deras nästa berättelsedrivna spelupplevelse Harmony: The Fall of Reverie.

Äventyret lanseras till PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch samt PC den 21 juni, och månaden innan – den 21 maj släpps ett demo via Steam för den som vill testa på Harmony: The Fall of Reverie i förväg.

Här är en färsk trailer:

Harmony: The Fall of Reverie sätter Polly i huvudrollen som återvänder till sin hemstad för att undersöka sin mors försvinnande. Hon upptäcker att mycket har förändrats där ett stort företag styr befolkningen, och snart befinner sig protagonisten i ett parallellt universum där hon blir en gudinna vid namn Harmony. Spelarens val påverkar händelserna i både detta märkliga universum och i den vanliga världen och målet är att finna en god balans mellan de båda.