Hogwarts Legacy flyter oväntat bra på PS4 och Xbox One

Idag släpps (kika här för fler spännande spelsläpp i maj) Hogwarts Legacy till PlayStation 4 samt Xbox One och det ser ut som att alla förseningar har lönat sig.

Hogwarts Legacy är en mäktig spelupplevelse som tidigare bara har varit tillgänglig till den nuvarande konsolgenerationen (PS5 och Xbox Series X/S) samt PC, och många befarade att versionerna till den förra generationen skulle komma med en del problem. Men, nu bekräftar spelare att det flyter oväntat bra på PlayStation 4 och Xbox One.

Versionerna till den förra konsolgenerationen flyter visserligen inte i 60 bilder per sekund, men med olåst bilduppdatering växlar det mellan 40 och 50 bilder per sekund till PlayStation 4 medan Xbox One-versionen kommer upp runt 40 bilder per sekund. Rekommendationen är emellertid att spela i låsta och stabila 30 bilder per sekund.

Twitter-användaren Synth Potato har visserligen en sak att invända på och det är de långa laddningstiderna på runt 50 sekunder för att lämna eller kliva in i slottet.

Hogwarts Legacy släpps till Nintendo Switch den 25 juli.