Xbox Games Showcase hålls den 11 juni – följt av Starfield Direct

Microsoft bekräftar att de kommer att hålla Xbox Games Showcase den 11 juni.

Microsoft lovar att eventet innehåller ”nya överraskningar och en första titt på några av spelen från deras interna spelstudior” och hävdar att det är ”dagen alla gamers väntar på för att se vad som kommer till Xbox, PC och Game Pass.”

Xbox Games Showcase startar 19.00 svensk tid och direkt efter eventet startar Starfield Direct där Bethesda ger oss en djupdykning i sitt kommande sci-fi-rollspel. Dagen efter, samma tid, håller de ytterligare en stream som kallas Xbox Games Showcase Extended som inkluderar djupgående intervjuer kring nyheterna som utannonserades under huvudeventet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.