Marvel’s Spider-Man Remastered kan nu uppgraderas eller köpas separat till PS5

Under natten kunde vi rapportera att Sony ämnade släppa Insomniacs Marvel’s Spider-Man Remastered separat till PlayStation 5 någon gång ”under denna månad”. Det betydde tydligen ”inom 24 timmar” då den remastrade versionen nu både kan uppgraderas för de som äger fullversionen (PS Plus-versionen räknas ej) till PlayStation 4 eller köpas separat till Sonys senaste konsol.

Marvel’s Spider-Man Remastered fanns tidigare endast tillgängligt för de som skaffade Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition, men nu kan de som äger PlayStation 4-versionen av originalet uppgradera till PlayStation 5-versionen för 110 kronor samtidigt som nya kunder kan köpa det för 639 kronor.

I Marvel’s Spider-Man Remastered till PlayStation 5 kan vi svinga oss fram i 60 bilder per sekund i 4K-upplösning och det nedladdningsbara materialet The City That Never Sleeps inkluderas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.