Assassin’s Creed Mirage släpps i augusti enligt rykte

Ubisoft utannonserade Assassin’s Creed: Mirage i fjol och vi fick ett vagt ”släpps 2013” som släppfönster. Nu hävdar en person – som påstår sig arbeta för Gamestop – att äventyret släpps redan i augusti.

Via en post på Reddit visar användaren en bild på vad som sägs vara från Gamestops interna system, och där visar bilden just Assassin’s Creed: Mirage tillsammans med ett släppfönster som säger augusti.

Detta är inte första gången som rykten uppkommit kring en augusti-release för Assassin’s Creed: Mirage, även trovärdiga Insider Gaming har varit inne på samma spår tidigare. Med största sannolikhet lär vi få veta mer under Ubisoft Forward den 12 juni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.