Forspoken: In Tanta We Trust – första trailern för expansionen

Square Enix har släppt den första trailern för Forspoken-expansionen In Tanta We Trust.

Forspoken blev inte den dundersuccé vi alla hoppades på, men det är trots allt ett underhållande äventyr och vi som vill ha mer av Frey kan ta del av det storydrivna DLC-paketet In Tanta We Trust den 26 maj då det släpps till PlayStation 5 och PC.

Expansionen tar vid efter Forspoken där Frey möter Tanta Cinta som lånar ut sina krafter till vår protagonist som reser tillbaka i tiden för att stoppa ”The Break” – den onda farsot som sprider sig i Athia – en gång för alla.

Från trailerns beskrivning:

”Mitt i hennes sökande finner hon en mystisk röst som leder henne till det förflutna. När hon dyker upp befinner sig Frey omgiven av kaos och förstörelse. Skadad och draperad i bloddränkta kläder upptäcker hon en grym sanning om sitt öde. Det nyligen blomstrande Athia är i krig, men varför och mot vem? Tillsammans med Tanta Cinta, och en ny magiuppsättning, måste hon avslöja svaren och rädda Athia än en gång – och försöka rädda sig själv.”

De som köpt Forspoken Digital Deluxe Edition får tillgång till In Tanta We Trust den 23 maj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.