Ny trailer för The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – kort men episk

Maj månad bjuder på ett antal spännande spelsläpp, men det mest hypade är helt klart The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom till Nintendo Switch. Nu är det snart dags för release och för att fresta spelarna lite extra så levererar Nintendo en ny trailer.

Vi får se både nytt och äldre material som redan visats i tidigare trailers, men det korta klippet på en minut är fullpackad med episka moment. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom släpps den 12 maj och ni ser den nya videon nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.