Layers of Fear (2023) – skrämmande läcker trailer visar vad Unreal Engine 5 gör för skräckspelet

Bloober Team arbetar med en ny version av deras skräckspel Layers of Fear till PlayStation 5, Xbox Series X/S samt PC och i en ny trailer (som ni ser nedan) visar de upp vad Unreal Engine 5 gör för skräckspelet.

Layers of Fear släpptes till den förra konsolgenerationen samt PC under 2016 (Layers of Fear: Legacy lanserades till Nintendo Switch 2018) och den nya versionen byggs inte bara med hjälp av grafikmotorn Unreal Engine 5. Bloober Team använder sig även av ray-tracing och den nya ljustekniken Lumen för att skapa riktigt realistiska och snygga reflektioner och ljuseffekter.

Layers of Fear (2023) släpps under juni, men vi får fortfarande vänta på ett mer konkret lanseringsdatum än så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.