Spelat Podcast: Horizon Forbidden West – Burning Shores och Tin Hearts

I det senaste avsnittet av Spelat Podcast snackar vi bland annat om Horizon Forbidden West: Burning Shores och det mysiga Tin Hearts (vilket vi även recenserat här på PlayZine). Dessutom har Dennis spelat det retrodoftande plattformsspelet Kaze and the Wild Masks.

I Spelat Podcast pratar jag (Tommy) och Dennis Forss om vad vi spelat (därav namnet – Spelat – helt enkelt) under den senaste veckan och vi går också igenom de senaste spelmässorna och annat kul som har med TV-spel att göra. Vi var två främlingar som lärde känna varandra genom podden – tillsammans med lyssnarna – och det mynnade ut i en riktigt god vänskap.

Lyssna på avsnittet ovan eller klicka här för att lyssna på det i ditt val av poddapp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.