Might & Magic: Clash of Heroes Definitive Edition släpps i sommar

Det kritikerrosade Might & Magic: Clash of Heroes (86 på Metacritic) kommer tillbaka i sommar med en ”definitiv” version till PlayStation 4, Nintendo Switch och PC.

Might & Magic: Clash of Heroes släpptes till Nintendo DS under 2009 och sedan fick vi även se HD-versioner av pussel- och strategirollspelet till PlayStation 3, Xbox 360 och PC under 2013. Bakom den kommande Definitive-utgåvan står Dotemu som gav oss det fantastiska Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge (läs gärna recensionen).

Studion lovar att de inte ämnar att förändra kärnan från originalet, men de ”förfinar” designen och levererar ett gäng ‘quality-of-life’-förbättringar så som att de balanserar om multiplayer-läget. Definitive Edition inkluderar DLC-paketet I Am the Boss som låter oss spela som fyra olika bossar (Azexez, Count Carlyle, Ludmilla och Azh-Rafir), samtidigt som vi får möjlighet att spela som en helt ny boss – Euny the Archdruid som kan användas i ‘Quick Battle’ och i multiplayer-lägen både online och offline.

Might & Magic: Clash of Heroes Definitive Edition har inte något mer specifikt lanseringsdatum än ”sommaren 2023”, men ni ser den första trailern nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.