Här är släpptrailern för Redfall

Redfall närmar sig release och nu får vi lägga ögonen på släpptrailern.

Arkane Austin levererar en storydriven förstapersonsskjutare där spelarna kan ta sig igenom äventyret på egen hand eller slå sig ihop med upp till tre vänner. Här får spelarna slåss emot vampyrer och så här skriver Bethesda om Redfalls lanseringstrailer i ett pressmeddelande:

”Set to an exclusive new cover version of the classic Black Hole Sun, the trailer drags our heroes from old town Massachusetts to psychic underworlds and back again in a flurry of gunshots and special powers. In a world where everyone AND their vampire Gods are out to get you, our heroes need every advantage they can muster.”

Redfall släpps till Xbox Series X/S samt PC den 2 maj och inkluderas i Game Pass (kan även förhandsbokas nu).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.