Guerrilla bekräftar Horizon Forbidden West-uppföljare

Sony och Guerrilla lanserade precis Horizon Forbidden West-expansionen Burning Shores, men det är inte det sista vi kommer att få se av Aloy. I en ny uppdatering på studions hemsida bekräftas en uppföljare.

Guerillas Executive Producer, Angie Smets, lämnar studion för att leda PlayStation Studios utvecklingsstrategi. Istället tar Joel Eschler, Hella Schmidt och Jan-Bart van Beek (som vi intervjuade inför lanseringen av Horizon Zero Dawn) över chefsposten. Och det är här det blir intressant – så här beskriver Guerilla deras nya roller inom företaget:

”We have full confidence in our new leadership as they steer Guerrilla towards a bright future, expanding the world of Horizon with Aloy’s next adventure and our exciting online project.”

Det lär dröja innan vi får veta mer om Horizon Forbidden Wests uppföljare, men nu vet vi att ett nytt äventyr med Aloy finns med i Guerrillas framtida planer.